Familieaktiviteter både over og under jorden hele sommeren

Mønsted Kalkgruber har sommeraktiviteter for hele familien alle ugens dage i perioden 27. juni – 9. august 2020.

 

Husk at vi er en del af regeringens sommerpakke og at du derfor får 50% på entrébilletten og et sæsonkort til en rigtig god pris!

 

Alle dage kan du opleve følgende sjove aktiviteter i vores åbningstid:

 

Sommerquiz – jagt posterne rundt på området, løs opgaverne og deltag i konkurrencen om præmier fra Mønsted Kalkgruber.

 

Grubebio under jorden – Dybt inde i gruberne ved den største sø, er der indrettet en underjordisk biograf med plads til ca. 70 personer. Her vises der et multimedieshow, som fortæller om kalkens og grubernes historie. Billederne vises på de rå kalkvægge og spejler sig desuden i den store sø. Lyden er i surround, hvilket giver en speciel oplevelse og klang i de meget rustikke omgivelser.

 

Multimedieshow – I det gamle Kalkværk vises film om kalkbrydning og Mønsted Kalkgruber.

 

Sommerspil i det fri – Dyst i sommerspil og test hvem i familien, der er bedst til kongespil, stigegolf eller et af de andre sommerspil, som er til fri afbenyttelse.

 

Kæmpe kridtmaleri – Fliserne mellem billetsalget og museet er i sommerferien et stort lærred, hvor alle kan få lov til at tegne netop deres bidrag til det samlede værk.

 

Flagermusværksted – Hver dag kl. 11.00 – 14.00 åbnes et kreativt værksted i museet. Her kan du tegne, male, dekorere og alt hvad du laver må du selvfølgelig tage med hjem. (Obs! enkelte aktiviteter koster et lille beløb at deltage i).

 

Vi glæder os til at se jer!

 

PS. I Café Kridthuset kan du få en lækker frokost, god kaffe eller en dejlig kold is.