Efterårsferien 2021

Kom på besøg i efterårsferien og oplev den (u)hyggelige stemning i Mønsted Kalkgruber

 

Der er meget at opleve. Vi har pyntet op til halloween, I kan slå jer løs i tegneværkstedet, høre om flagermus og vær med til at gøre gruberne rigtig (u)hyggelige, når der pyntes op med græskar fra d. 16.-24. oktober!

 

Der er noget for hele familien i Mønsted Kalkgruber, selv jeres hund, som er meget velkommen!

 

Pga. vores fantastiske flagermus lukkes der et begrænset antal gæster ind pr. dag, så køb din billet på forhånd og undgå at køre forgæves – køb billet her.

 

Vi anbefaler at man i denne uge køber billet på forhånd til både indgang og aktivitet, da der kan være udsolgt!

 

Græskar

Skær græskar og hjælp os med at gøre gruberne super (u)hyggelige
Deltag i vores konkurrence ved at tage et billede af dit græskar i gruberne. Del det på Facebook eller instagram med #MonstedHalloween2021 – måske er det dig der vinder en fin præmie.

Deltagelse i aktiviteten koster 30 kr. For dette får du adgang til græskarværkstedet, et græskar og lån af skæreredskaber. Begrænset antal deltagere pr. dag.

 

Flagermus fortællinger

Fortællinger om flagermus: Hver dag klokken 11 og 13 vil der være en kort fortælling om vores fantastiske flagermus i Mønsted Kalkgruber – aktiviteten er gratis når entreen er betalt.

 

Kreaværksted

Besøg tegneværkstedet og lær at folde en flagermus, tegn fra prik til prik eller farvelæg en flagermus – alle kan være med! – aktiviteten er gratis, når entreen er betalt.