Køb billet online

Køb billet online

Køb din billet på forhånd og retningslinjer for besøg

I 2021 skal du købe billet online forud for dit besøg for at være sikret adgang. Salg af billetter frigives løbende. Så hold øje med vores billetsalg, hvis der endnu ikke er billetter til den dato, du gerne vil komme.

Dette gælder også sæsonkortholdere og børn mellem 0-3 år, der kan reservere en gratis adgang/billet.*

Du behøver ikke printe din billet. Du kan sagtens vise den på din telefon. Hav meget gerne billetten klar, når du kommer frem til kassen.

Online billetsalg for køb af dagsbilletter lukker kl. 9.00 på den pågældende dag. Evt. usolgte dagsbilletter sælges i kassen efter først til mølle. Vi har ikke venteliste til eventuelle usolgte billetter.

Bemærk!
• Køb af billetter refunderes ikke.
• Købte billetter kan ikke ombyttes til en ny dato.
• Alle besøgende SKAL opfylde gældende Covid-19 retningslinjer og medbringe gyldig billet ellers vil de blive afvist ved indgangen. Dette gælder også selv om andre besøgende i familien/gruppen har en gyldig billet til det pågældende tidspunkt.
• Det er ikke muligt at besøge Café Kridthuset uden gyldig billet.

Praktisk information kan du finde på denne side.

*Servicegebyr tilkommer.

Du finder vores online billetsalg HER.

Billetter frigives løbende. Billetter kan pt. købes frem til 20/6. 

Salgs- og leveringsbetingelser.

Covid-19 retningslinjer i forbindelse med dit besøg

Vi er pålagt et krav om, at alle gæster på 15 år og opefter skal fremvise en negativ covid-19 test.

Dette er et krav fra myndighederne, og vi håber meget på jeres forståelse for, at det er en betingelse for at vi kan åbne og byde jer hjerteligt velkommen.

Vi gør alt hvad, vi kan for at undgå kø. Husk at din test skal være gyldig, når du kommer frem til indtjekning – også selvom der er ventetid på at blive lukket ind.

 

Negativ covid-19 test

 • Testen må maksimalt være 72 timer gammel ved ankomsten. Både PCR-test og hurtigtest kan anvendes.
 • Testen kan fremvises enten på papir eller digitalt. Det er vigtigt, at man kan se navn, dato, klokkeslæt og resultat på testen på ET billede, hvis du tager et skærmprint.
 • Du skal også kunne fremvise ID i form af sygesikringskort, pas, kørekort eller andet offentligt udstedt ID-kort, der bekræfter navnet på testen.

 

Tidligere smittet med covid-19

 • Har du været smittet med covid-19, kan du i stedet for test fremvise dokumentation for en positiv covid-19 test. Din positive test skal være foretaget inden for de seneste 14-180 dage for at være gyldig som dokumentation.
 • Det er vigtigt, at man kan se navn, dato, klokkeslæt og resultat på testen på ET billede, hvis du tager et skærmprint.
 • Du skal også kunne fremvise ID i form af sygesikringskort, pas, kørekort eller andet offentligt udstedt ID-kort, der bekræfter navnet på testen.

 

Gennemført vaccination

 • Dit vaccinationspas skal fremvises ved ankomst. Det er vigtigt, at man kan se navn, dato og klokkeslæt for sidste vaccinationsdosis. (Også hvis du tager et skærmprint.)
 • Du skal også kunne fremvise ID i form af sygesikringskort, pas, kørekort eller andet offentligt udstedt ID-kort, der bekræfter navnet på testen/vaccinationspasset.
 • OBS! Et gennemført vaccinationsforløb er først adgangsgivende 14 dage efter sidste stik. Kommer du før den dato skal du medbringe negativ test.

 

Undtaget fra testkrav

 • Du er undtaget fra testkrav, hvis du af medicinske årsager, eller som følge af fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse ikke bør få foretaget en covid-19 test.

 

HUSK!

 • Det er DIT eget ansvar, at du kan fremvise dit testresultat på din telefon eller via et print. Tag evt. et skærmprint, så er du sikker på, at teknikken ikke driller. Du kan læse mere om brug af coronapas på denne side.

 

Mundbind eller visir

Du skal bære mundbind eller visir i alle indendørsområder. Det gælder for eksempel ved indgangen/butikken, på toiletter, i caféen, i museet, i kalkværket og i kalkgruberne.

 

Café Kridthuset

Café Kridthuset holder åbent. Ønsker du at spise indendørs skal du reservere bord minimum 30 minutter før. 

Caféen har et varieret udvalg af take-away, der kan spises ved de opstillede bord- og bænke på området. Skulle vejret være dårligt kan du spise i Kalkværket, hvor der også er borde- og bænke.

Vi henstiller til at maks. 1 person går ind for at bestille mad eller købe is mm.

Husk mundbind eller visir, når du skal bestille og hente din mad.

 

Hold afstand til andre gæster

Forsamlingsforbuddet gælder også i Mønsted Kalkgruber; dog undtaget familier. Du kan finde det gældende forsamlingsforbud på denne sideTag hensyn til andre gæster og hold minimum 2 meters afstand

 

Hygiejne

Husk god håndhygiejne. Du får udleveret håndsprit, når du kommer til Mønsted Kalkgruber, men du kan også finde håndsprit ved vores toiletter og indgange til bygninger. Vi gør rent ofte og afspritter flere gange dagligt kontaktflader f.eks. håndtag mm.