Er i en skole eller en gruppe, der gerne vil besøge kalkgruberne?

 

Skoler

Skoleklasser (0-9 klasse), uanset hvor mange elever der er tale om, får entré til 50 kr. De første 2 lærere får gratis entré, derefter er prisen kr. 90,- pr. lærer.
Hos Mønsted Kalkgruber har vi moderne pædagogiske og informative multimedieshows, som med udbytte kan ses af alle alderstrin. Derudover har vi desuden kalkmuseet og kalkværket, hvor der også bliver vist lærerige film, og hvor eleverne også kan gå rundt på egen hånd.
Busselskaber og grupper
Er i en gruppe på 20 personer eller mere, kan i få grupperabat på entréen hvis i køber billetterne samlet.
Til foreninger, virksomheder eller organisationer kan vi tilbyde alt fra en god frokost til et lækkert kagebord. Vi har flere forskellige pakketilbud med blandt andet besøg på Morten Korch Museet, rundvisning på Grønhøj kro, entré i Mønsted Kalkgruber samt tur med minetoget.Find de forskellige pakker samt priser HER
Book en guidet tur
Kom på en guidet tur i kalkgruberne af ca. en times varighed. Er i en gruppe, der ønsker en guidet tur i gruberne, bedes i bestille i god tid, da vi ellers ikke kan garantere, at vi har en ledig medarbejder til rundvisningen.Kontakt os på tlf. 86 64 60 11 eller info@monsted-kalkgruber.dk for at booke en rundvisning eller hvis du har spørgsmål.
Priser for grupper og skoler finder i HER